Hej och välkommen till ModellTåg!

Här hittar du forumets medlems regler och support instruktioner.
Användarens profilbild
jonas_sth
Site Admin
Inlägg: 1996
Blev medlem: sön 28 dec 2008, 19:04
Ort: Stockholm Södermalm

Hej och välkommen till ModellTåg!

Inlägg av jonas_sth »

Alla skall känna sig VÄLKOMMNA att bli medlem här på forumet modelltag.se som behandlar allt inom MJ och järnvägs relaterade ämnen…

Jag driver forumet ideellt sedan 2009!

TÄNKA PÅ!
Reglering av inlägg kommer endast göras i absolut nödfall för att hålla taket högt inom diskussioner om just relaterade ämnen. Det vill säga att jag som admin inte stryker eller ändrar texter som så mycket andra forum pysslar med :tummeupp: Så detta forum är oberoende från handlare och tillverkare och ger dig möjligheten att ha synpunkter om deras tjänster och produkter. Men vi låter också dessa aktörer besvara och komma till tals om det har intresse av att förmedla ett svar.

Vid extrema inlägg så flyttas dessa till gruppen "Urspårat" (ej publik) där berörda parter endast kan fortsätta i tråden.

För att hålla någon typ av civilisation så undvik personliga angrepp med privata uppgifter som adresser telefon nummer mm

ÅRLIG STÄDNING
Städning av inaktiva medlemmar görs den sista januari varje år. Som regel så skickas ett första mail ut i början av december och sedan en påminnelse i början av januari. Detta skickas till det medlemmar som inte har vart aktiva/inloggade inom det senaste två åren. Ser vi ingen inloggning innan sista januari så plockas medlemmen konto bort medans inläggen som är skrivna kvarstår som okänd skribent.

Oftast kommer meddelanden tillbaka då mailadressen inte existerar så därför viktigt att uppdatera den om ändring sker :!:


Återgå till "Välkommen till Modelltåg!"