Brimalm Framändesskärmar

Denna avdelning är för Hobbyhandlaren som vill visa sina produkter och nyheter.
Brimalm Engineering
Inlägg: 13
Blev medlem: tor 14 feb 2013, 14:43

Brimalm Framändesskärmar

Inlägg av Brimalm Engineering » ons 11 nov 2015, 14:24

Bild

Modell eller verklighet.....det är frågan?

Vi jobbar som alla vet med att färdigställa vår hett efterlängtade modell av D-loket och det är nu dags för leverans av den första serien.

Därför, som en aptitretare för er alla, kan vi inte kan motstå frestelsen att få erbjuda er ett litet smycke till jul; en riktig hjulklapp, en karamell om ni vill, i form av våra NYA Slickepinnar.

Slickepinnar av den här modellen återfanns på merparten av Statens Järnvägars elektrolok littera D, Da, Dm, Hg, Ma, Ra och Ub...bara för att nämna några.

Modeller av dessa förebilder har givits ut av andra än oss genom åren, men med Brimalms slickepinnar får även de modellerna en ansiktslyftning. Genom ett trollslag (enkel montering) skapas tidiga utföranden av ifrågavarande lok.

brimalm.se/butik/lok-vagndelar/framandesskarmar/

Viktig information till alla våra kunder som en gång i tiden köpte vårt Tp-lok!

Äntligen kan vi nu också hålla vårt ord att tillhandahålla en kvalitetslösning på framändesskärmar till vårt Tp-lok.

Brimalms Tp-lok levererades med röda skärmar och flera kunder uttryckte en önskan om hjälp att få till de gula ränderna. Vi berättade att vi experimenterade med dekaler för att färdigställa dessa skärmar. Experimentet gav dessvärre ett oacceptabelt resultat som vi inte kunde stå för.

Då detta dragit ut på tiden kommer vi nu inte bara att tillhandahålla en utomordentligt vacker lösning: Vi vill även erbjuda den gratis (utan kostnad) till alla kunder som fortfarande äger ett en gång i tiden av oss köpt Tp-lok.

Hör av dig till oss och verifiera ditt ägande för omedelbar leverans av ditt gratispar! :-J

Vänliga hälsningar

Brimalm Engineering

Återgå till "Kommersiell"