Bra länk för Märklinrallaren/kalenderbitaren

Denna avdelning är för det som handlar om lok och motorvagnar på modelljärnvägen: ombyggnadstips, bilder, service, underhåll, frågor och funderingar.
Geranium84
Inlägg: 430
Blev medlem: lör 09 jun 2012, 09:13

Bra länk för Märklinrallaren/kalenderbitaren

Inlägg av Geranium84 » ons 28 sep 2016, 18:43

Jag har installerat en ny uppdatering av Windows 10. Som en spinoff på detta poppade gamla raderade genvägar upp i Edge. Trillade då på nedanstående länk till en internetsida som verkar ganska komplett med att åskådliggöra Märklins HO-utbud fram till 2005. Där redovisas olika varianter som förekommit beroende på motorer, dekodrar, koppel mm. Även svenskrallaren kan få en liten aha upplevelse. Länken har hittat någon gång för längesedan på ett svenskt internetforum men den är värd att upptäcka igen.

http://www.hfkern.gmxhome.de/

Till alla som inte vill uppdatera Windows. Microsoft och internetbanker påminner ständigt om att man skall ha senaste versionen av uppdatering installerad för då minskar risken för elakartade angrepp från syberspace. Internetbanker vill att man även har ett aktuellt virusskydd installerat. Där med inte sagt att man måste ha just Windows 10 utan att det går lika bra med Windows 7 så länge den supportas av Microsoft.

/Geranium84


Förövrigt anser jag att Lina myr skall restaureras :idea:

Återgå till "Lok & motorvagnar"