Nytt från WinterZone: Hydrofor och farmartankar

Denna avdelning är för Hobbyhandlaren som vill visa sina produkter och nyheter.
WinterZone
Inlägg: 4
Blev medlem: fre 25 jun 2021, 11:19

Nytt från WinterZone: Hydrofor och farmartankar

Inlägg av WinterZone »

Farmartankar finns lite varstans, vid jordbruk, industrier och byggplatser, vi har tagit fram et set med tre farmartankar: 1,2 1,8 och 3 m3. Varje tank består fyra delar, tank, manlucka och två stöd. Limmas lätt samman med CA-lim. Komplettera gärna med några bitar mässingstråd för att avbilda rör och stosar, det finns många olika varianter på rördragning så det är fritt fram att vara kreativ eller var strikt och följ förebildsfotona i vår webshop, de är från industribanemuseet i Frövi som vi besökte för några veckor sedan, mer miljötillbehör från detta museum kommer under hösten/vintern.Ett trepack med en i varje storlek kostar 99:- i H0, finns även som beställningsvara i 0 och 1.

En annan detalj som finns här och var vid sjöar, åar, dammar och brunnar är hydroforer, vi har tagit fram en klassisk 1 m3 hydrofor, vi säljer denna i fempack för 69:- i H0, även denna finns som beställningsvara i 0 och 1.
farmartankar.jpg

WinterZone AB är en svensk småserietillverkare som tillverkar modelljärnvägstillbehör med hjälp av 3D-printning. Vi har för närvarande drygt 85 artiklar i vårt sortiment och sortimentet utökas kontinuerligt.
H0 lagerförs, de flesta modeller finns även i 0 och 1 men tillverkas då på beställning. Leveranstid 1-2 veckor. Andra skalor tas fram på förfrågan


WinterZone AB

Åbymovägen 35
61630 Åby

Telefon 0734-186164 (kvällar och helger)
e-post: support@winterzone.se
hemsida: www.winterzone.se
webshop: https://shop.winterzone.se/index.php

Återgå till "Kommersiell"